Ons eerste huismerk, Quinta do Noval, of Noval in het kort. Erg trots en blij dat we deze portschipper in ons assortiment hebben. We durven u te garanderen dat u niet teleurgesteld zult zijn wanneer u één van de fijne ports van Noval probeert. De Noval Black is een mooie port, maar pobeer ook zeker de vintages. Ongeëvenaard. 
Bezig met laden...
  • access_time Voor 18.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • place Ook afhalen in onze winkel in Zwolle
  • local_shipping Vanaf € 60,- gratis bezorging in heel NL

Noval

Een van de oudste namen in de wereld van port is Quinta do Noval. Bij deze wijnmaker kan men terecht voor de meest prestigieuze portwijnen, maar het merk heeft zich ook uitgebreid met goede, betaalbare port die gemakkelijker verkrijgbaar zijn. Op deze manier kan de beginner zich een goede port veroorloven en maakt kennis met de bijzondere smaakbeleving die deze port met zich meebrengt.

Quinta do Noval

De wijngaarden van dit porthuis zijn zeer bekend. De quinta van het beroemde bedrijf ligt bovenaan de Pinhão-vallei en wordt veelvuldig bezocht door toeristen. Net als dat de wijngaard en de daaromheen gelegen terrassen een bezienswaardigheid zijn, is de port afkomstig uit deze quinta ook zeker het proeven waard. Niet alleen de crème de la crème, de Noval Vintage, staat bij veel kenners op het wensenlijstje. Het gehele assortiment aan port, van een “fine white”, uiterst zoete lágrima tot een toegankelijker LBV als alternatief voor de originele vintage. Toch wordt het merk vooral geroemd om haar colheitas en de Noval Vintage. Volgens sommige experts is dit porthuis één van de allerbeste producenten van vintage port. Veelzijdigheid is een term die past deze wijnmaker De oogst van de wijngaarden in Douro wordt efficiënt ingezet om de beste port te maken.
 

Eigen oogst

Voor de consument is het goed te weten dat het label op de fles belangrijke informatie bevat: u kunt zowel de benaming “Noval” als “Quinta do Noval” aantreffen. Wie een fles uit deze laatste categorie aanschaft, weet dat de port is gemaakt van druiven die groeien op de eigen quinta van het bedrijf. Port waarbij het woord “quinta” ontbreekt op het etiket bevat, zonder onder te doen in kwaliteit, ook druiven die door de wijnmaker is ingekocht uit andere wijngaarden. Deze druiven zijn vervolgens wel verwerkt op de beroemde quinta van het bedrijf tot een mooie port met bijbehorende volle smaak.Dankzij het grote aanbod aan portwijnen, naast de befaamde Noval Vintage, is er voor elke liefhebber van port een favoriet te vinden uit deze wijnmakerij.
 


NIX18 NIET ROKEN -NIET DRINKEN

IM-PORT.nl biedt producten met alcohol aan. Wanneer u verder gaat verklaart u minimaal 18 jaar oud te zijn.

Daarnaast bevat deze site cookies Lees meer over uw privacy.