Het merk Maynard’s eert de geschiedenis van Walter Maynard, geboren  in 1652, een illustere voorvader van de Van Zeller familie (bekend van Quinta do Noval en nu Barão de Vilar), gehuwd met Dorothea Augusta Kopke, het merk dat als een van deze eerste Port naar Engeland exporteerde. 

Maynard's  is het premium merk van Barão de Vilar, wat in elk opzicht te zien is. Van de wijnselectie tot het presentatie van het product. 
Bezig met laden...
  • access_time Voor 18.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • place Ook afhalen in onze winkel in Zwolle
  • local_shipping Vanaf € 60,- gratis bezorging in heel NL

Maynards

Maynard is één van de meest bekende namen in de wereld van portwijnen. Het merk Maynards gaat helemaal terug naar het jaar 1652, toen Walter Maynard als één van de allereerste port ging verschepen vanuit Porto naar Engeland. Walter Maynard behoorde tot de beroemde Van Zeller familie, die Maynard’s port nog steeds leiden tot op de dag van vandaag.

Maynards premium

Het familiebedrijf Barão de Vilar, waar Maynards onderdeel van uitmaakt, plukt tegenwoordig de vruchten van vele generaties aan kennis en kunde over portwijnen. Het is met deze rijke geschiedenis een vooraanstaande naam geworden en staan bekend om een groot assortiment aan uitmuntende portwijnen. Maynard’s port is een premium merk binnen het concern van Barão de Vilar. Barão de Vilar werd in 1996 pas geregistreerd als merk, en kan het levenswerk genoemd worden van meerdere grondleggers van de port. De titel “Barão de Vilar” werd al ruim een eeuw eerder verleend aan de families Kopke en Van Zelle voor hun belangrijke werk in het exporteren van port. De beide families van handelaren verscheepten de port van Portugal naar Engeland en andere delen van Europa, het is vooral dankzij hen dat er tegenwoordig port te vinden is in alle delen van de wereld.

Maynard’s port

Vandaag de dag kunt u de wijnen van Maynards overal ter wereld tegenkomen. Als één van de beste exportproducten van Portugal is de vraag naar deze drank over de gehele wereld groot, en het aanbod gelukkig ook. Maynard’s port levert een fijne smaakbeleving voor elk moment. Het scala reikt van extra droog wit tot een traditionele tawny en alles daar tussenin. Vanwege dit grote aanbod is er voor elke gelegenheid wel een geschikte Maynard’s port: als aperitief, als aanvulling bij gerechten of juist als dessertwijn.
 


NIX18 NIET ROKEN -NIET DRINKEN

IM-PORT.nl biedt producten met alcohol aan. Wanneer u verder gaat verklaart u minimaal 18 jaar oud te zijn.

Daarnaast bevat deze site cookies Lees meer over uw privacy.