De volgende favoriet in ons assortiment. Een echt premium merk: Ramos PintoMet de basis Ruby, Tawny en White port zetten ze al een klasseproduct neer, maar verder in het assortiment de Reserva's en de beste Aged Tawny's die je kunt krijgen. En de heerlijke Lagrima. Dit is een erg bijzondere zoete witte port. Perfect als afsluiter van een etentje.
Bezig met laden...
  • access_time Voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden
  • place Ook afhalen in onze winkel in Zwolle
  • local_shipping Vanaf € 60,- gratis bezorging in heel NL

Ramos Pinto

Een in het oog springende fles met de initialen “RP” kan niets anders dan een Porto Ramos Pinto. Het betreft een bekend porthuis, gelegen in de Douro vallei, dat al meer dan een eeuw bestaat. Dit premium merk werd in 1880 opgericht door Adriano Ramos Pinto en is vooral groot geworden door de kwalitatief ijzersterke tawny port. Veel experts beschouwen de tawny port van dit merk zelfs als één van de allerbeste verkrijgbaar.

Porto Ramos Pinto

De wijnen van Ramos Porto worden te allen tijde geproduceerd uit druiven die op de eigen quintas van het porthuis geteeld worden. Hiermee houdt het bedrijf de kwaliteit van de oogst in eigen handen en weet het met elke fles port een uniek product te leveren. Het merk produceert portwijn uit vrijwel elke categorie; white, ruby en vooral hun eigen klassieker, de tawny. Allen met hun eigen specifieke smaakbeleving en uiteenlopende doeleinden; als aperitief, gekoeld als zomerse drank of als dessertwijn. Afhankelijk van het type port zijn de druiven afkomstig uit een bijpassende quinta. Het bedrijf heeft veel oog voor detail als het gaat om de druivenoogst en het gebruik ervan voor geschikte soorten port. Het neusje van de zalm RP is hun befaamde quinta “Quinta do Bom Retiro”, volgens velen één van de mooiste in de gehele Douro vallei. Met deze wijngaard als hun eigendom is Ramos Pinto in staat om port te leveren van uitstekende kwaliteit.

Aged tawny en meer

Een Porto Ramos Pinto is ook buiten Portugal te vinden. Het ruime aanbod aan premium port wordt vanuit het iconische porthuis verscheept naar meerdere landen, waaronder Nederland. Voor een degelijke prijs bent u al de eigenaar van een goede RP port. Een aanrader is één van de authentieke aged tawny’s, maar ook in het segment white port heeft RP niet te versmaden dranken geproduceerd.
 


NIX18 NIET ROKEN -NIET DRINKEN

IM-PORT.nl biedt producten met alcohol aan. Wanneer u verder gaat verklaart u minimaal 18 jaar oud te zijn.

Daarnaast bevat deze site cookies Lees meer over uw privacy.