Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor die ene speciale persoon? Zoek dan niet verder dan ons geschenkpakket met een heerlijke combinatie van port en chocolade.
 

Bezig met laden...

Geniet van de rijke, fluweelzachte smaak van onze zorgvuldig geselecteerde port, perfect gecombineerd met de decadente zoetheid van onze ambachtelijke chocolaatjes. Ons geschenkpakket met port en chocolade is de perfecte traktatie voor elke gelegenheid, van verjaardagen tot jubilea, of gewoon als blijk van waardering.

Onze port is zorgvuldig vervaardigd met alleen de beste druiven, wat resulteert in een rijke, volle smaak met een zachte afdronk. En onze ambachtelijke chocolaatjes zijn gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, vakkundig vervaardigd om ervoor te zorgen dat elke hap een moment van pure verwennerij is. Natuurlijk is één van deze ingredienten ook de port die wij verkopen.

Of je nu je partner wilt verwennen, je beste vriend wilt verrassen of je waardering wilt tonen aan een collega, ons port - en chocoladegeschenkpakket is de perfecte keuze. Het is een geschenk dat zeker zal worden geproefd en herinnerd lang nadat de laatste druppel port en chocolade is genoten.

Dus waarom wachten? Trakteer uzelf of een speciaal iemand hiermee


NIX18 NIET ROKEN -NIET DRINKEN

IM-PORT.nl biedt producten met alcohol aan. Wanneer u verder gaat verklaart u minimaal 18 jaar oud te zijn.

Daarnaast bevat deze site cookies Lees meer over uw privacy.