Gerda en Chris


De twee blije personen op de foto boven het prachtige Porto zijn de twee mensen achter deze site. Wij zijn inmiddels verknocht aan het product, de stad en de omgeving. En van het heerlijke klimaat. De Douro-valley heeft zijn eigen micro-klimaat waarbij veel zon gegarandeerd is.

We hopen wat van ons enthousiasme over te kunnen brengen op onze bezoekers en daarbij de betere Port onder de aandacht te brengen. We willen ons onderscheiden op basis van de kwaliteit van ons assortiment, goede service, zonder dat dit ten koste gaat van de prijs. Wij houden de prijzen van andere winkels dan ook goed in de gaten en passen hier onze prijzen op aan.

We blijven onze webshop vernieuwen en producten toevoegen! Wij zijn ook doorgelicht door WebwinkelKeur en mogen we hun keurmerk tonen. Naast de garanties die dit keurmerk biedt voor onze bezoekers, kunnen mensen die besteld hebben een beoordeling achterlaten. We hebben al vele goede beoordelingen mogen ontvangen!

Wij zijn dankbaar voor alle beoordelingen, productreviews, maar ook willen we graag tips ontvangen. Kunnen we wat beter doen? Laat het ons dan weten via of via het contactformulier.

Gerda en Chris in Porto bove de Douro rivier

Gerda & Chris in Porto
NIX18 NIET ROKEN -NIET DRINKEN

IM-PORT.nl biedt producten met alcohol aan. Wanneer u verder gaat verklaart u minimaal 18 jaar oud te zijn.

Daarnaast bevat deze site cookies Lees meer over uw privacy.