De meest recente toevoeging in ons aanbod is het gerenommeerde merk Graham's. Graham's is een echte Engelse portproducent die nauwe banden had en nu onderdeel is van het grotere Symington concern. Bij Graham's hebben we gekozen voor twee signatuur ports die bijzondere karakters hebben en die echt een aanvulling zijn in ons assortiment.
Bezig met laden...

Graham's finest ports

Al bijna tweehonderd jaar is W & J Graham's een onafhankelijk familiebedrijf dat bekend staat om het produceren van de beste Port-wijnen. Graham's is altijd een pionier geweest. Graham's was een van de eerste Port-bedrijven die in 1890 investeerde in zijn eigen wijngaarden in de Douro-vallei in Portugal en staat nu aan de top van innovatie op het gebied van wijnbereidingstechnieken. Vandaag delen vijf neven en nichten van Symington de verantwoordelijkheid voor elk aspect van het bedrijf en maken ze persoonlijk de Graham's-wijnen. Ook zij zijn al generaties lang betrokken bij Port en de Douro, met voorouders die teruggaan tot het midden van de 17e eeuw.

Bijna honderd jaar nadat hun voorvader AJ Symington Graham's verliet om voor zichzelf te beginnen als Port-producent, was de relatie tussen de familie en dit Porthuis rond. Naast de andere Port-merken van de familie, is Graham's het enige overgebleven Britse Portbedrijf dat onafhankelijk eigendom is van een enkele familie. Dit zorgt ervoor dat elk aspect bij het maken van Graham's Ports intiem wordt gecontroleerd en verzorgd.


NIX18 NIET ROKEN -NIET DRINKEN

IM-PORT.nl biedt producten met alcohol aan. Wanneer u verder gaat verklaart u minimaal 18 jaar oud te zijn.

Daarnaast bevat deze site cookies Lees meer over uw privacy.