Quinta das Lamelas is een klein Porthuis waarbij we trots zijn deze exclusief aan te kunnen bieden op het Nederlandse internet. We ontdekten deze port bij ons laatste bezoek aan Porto en sloegen achterover van de kwaliteit en smaak van de oude witte Ports. Dit was voldoende reden om de overige Ports ook te proberen en we besloten dan ook dat we deze moesten verkopen. Wel wat duurder maar zo, zo, zo erg zijn prijs waard!

Quinta das Lamelas is gestart in 1836, en een familiebedrijf, opgebouwd over meerdere generaties. Traditie, kennis en liefde voor het product
Bezig met laden...
  • access_time Voor 18.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • place Ook afhalen in onze winkel in Zwolle
  • local_shipping Vanaf € 60,- gratis bezorging in heel NL

Lamelas

Lamelas port vindt u in Nederland exclusief bij Im-port. Dit juweeltje van een porthuis ontdekten we tijdens een reis naar Porto en deed ons versteld staan om de kwaliteit van de ports. Quinta das Lamelas is de volledige benaming van de wijngaard waar deze wijnmaker z’n druiven groeit. Deze worden vervolgens verwerkt mooie port met een volle smaak, variërend van old white tot tawny en zelfs LBV en vintage.

Quinta das Lamelas

Quinta das Lamelas is een klein familiebedrijf uit Porto, maar daarom niet minder belangrijk. Met een geschiedenis die al bijna twee eeuwen terug gaat, zijn de overheerlijke producten een resultaat van meerdere generaties portmakers. Vandaag de dag is het porthuis nog steeds in de familie en wordt er volop gebruik gemaakt van de kennis die in voorgaande jaren is opgedaan en wordt gedeeld van oud op jong. Een topstuk uit het assortiment is de old white port. De liefde en kennis is volop merkbaar in elke druppel van deze bijzondere portwijn. Het porthuis biedt tal van old white ports aan, variërend van een ogenschijnlijk schamele 10 year old tot een indrukwekkende 80 year old.

Old white en tawny port

Tawny port is een ander gebied waar dit kleine porthuis in uitblinkt. Ook deze zijn volop te vinden met uiteenlopende leeftijdsindicaties in het online aanbod. En ondanks de traditionele inborst laat dit merk zich niet uit het veld slaan door nieuwe inzichten. U vindt zelfs een overheerlijke rosé port van Lamelas in de webshop. En ondanks dat dit porthuis relatief kleinschalig te noemen is, vergeleken met veel grotere en bekendere namen, waren ze in staat om meerdere jaren vintage port te produceren. De portwijnen van deze kleine doch bijzondere naam zijn daarom zeer geschikt voor allerlei doeleinden en verdienen met recht een plek op de portmarkt in Nederland.
 


NIX18 NIET ROKEN -NIET DRINKEN

IM-PORT.nl biedt producten met alcohol aan. Wanneer u verder gaat verklaart u minimaal 18 jaar oud te zijn.

Daarnaast bevat deze site cookies Lees meer over uw privacy.