São Leonardo, het portmerk van Quinta do Mourão is het merk dat we na ons laatste bezoek aan de Douro regio zelf hebben verkozen. We hebben kennis gemaakt met Miguel Braga de zoon van de oprichter en huidige eigenaar van twee mooie Quintas waar heerlijke wijnen en nog betere Ports worden gemaakt onder de naam: São Leonardo.

Na uitgebreid kennis te hebben gemaakt met het familiebedrijf en de verschillende ports, hadden we geen twijfel. Deze willen we naar Nederland brengen. Als exclusieve importeur zijn we extreem trots dat dit gelukt is en we presenteren u een merk met een mooi assortiment en doordat we direct inkopen, een heel schappelijke prijs!
Bezig met laden...
  • access_time Voor 18.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • place Ook afhalen in onze winkel in Zwolle
  • local_shipping Vanaf € 60,- gratis bezorging in heel NL

São Leonardo

São Leonardo komt voort uit de Quinta do Mourao, een familiebedrijf in de alom bekende Douro streek in het noorden van Portugal. Op twee wijngaarden, quintas genaamd in het Portugees, groeien de druiven waar de Leonardo port van wordt gemaakt. Im-port is trots te kunnen vermelden de exclusieve importeur te zijn van deze overheerlijke portwijnen uit Douro.

São Leonardo port

S. Leonardo kan een familiebedrijf genoemd worden, dat momenteel onder leiding is van de tweede generatie van de Braga-familie; Miguel Braga. Voor wij besloten importeurs te worden voor dit porthuis brachten we zelf een bezoek aan de quintas. Deze indruk was bijzonder positief, dusdanig dat we de port van São Leonardo graag op Nederlandse bodem introduceren. S. Leonardo biedt een breed assortiment aan port, waaronder meerdere mooie exemplaren white port en tawny port met leeftijdsindicatie van 10, 20 jaar en meer. De jaartallen van de Leonardo port zullen symbool staan voor de te verwachten smaakbeleving. Een hoger jaartal staat hierbij voor een complexere smaak, maar ook de jongere port van S. Leonardo is een echte aanrader. Bovendien is Quinta do Mourao goed voor een aantal verschillende edities vintage port. Dit toont aan dat de druiven uit deze wijngaarden van sublieme kwaliteit zijn geweest in meerdere oogstjaren, een prestatie om trots op te zijn!

Prijzen

Door de directe contacten met Quinta do Mourao zijn we in staat om deze kwalitatief uitstekende port aan te bieden tegen heel schappelijke prijzen. Een S. Leonardo is daarmee geen luxeartikel uitsluitend bedoeld voor een selectief publiek, maar ook zeer geschikt voor wie de wereld van port begint te ontdekken. Leonardo port is geschikt als aperitief, after-dinner wijn, of bij de bereiding van gerechten. De vintage port van São Leonardo is de trots van het familiebedrijf, en bedoeld om te delen op de heel speciale momenten.
 


NIX18 NIET ROKEN -NIET DRINKEN

IM-PORT.nl biedt producten met alcohol aan. Wanneer u verder gaat verklaart u minimaal 18 jaar oud te zijn.

Daarnaast bevat deze site cookies Lees meer over uw privacy.