Aneto is een klein familiebedrijf dat in 2001 is opgericht met als doel Douro-wijnen te produceren. Zorg voor de wijngaard gedurende de hele groeicyclus, oogst, vinificatie en botteling, altijd met kleine producties van wijnen met een groot kwaliteitspotentieel in het vizier. 
Bezig met laden...
  • access_time Voor 18.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • place Ook afhalen in onze winkel in Zwolle
  • local_shipping Vanaf € 60,- gratis bezorging in heel NL

Aneto Wines

Aneto Wines is een klein en vertrouwd bedrijf dat in 2001 is opgericht met als doel Douro-wijnen te produceren. Ze zorgen voor de eigen wijngaarden langs de gehele vegetatieve cyclus, met als einddoel kleine producties met kwaliteit.

De wijngaarden voor witte druiven

De druiven komen uit de Quinta do Estremadouro, Penajóia, een overgangsgebied tussen de 'vinho verde' en douro wijnstreek, met een mediterraan-atlantisch klimaat en waarvan de bodem een mengsel is van graniet en leisteen. De variëteiten zijn: Semillon, Verdelho, Viosinho, Gouveio, Cerceal, Encruzado en Alvarinho.

De wijngaarden voor de rode druiven

Deze druiven komen uit de parochie van Castedo do Douro, aan de zijde van Sobradais en Malvêdos, aan de oever van de rivier de Douro. Met mediterraan klimaat en leisteen bodems, de aangeplante rassen zijn: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinto Cão en Souzão.

Wijnkelder

Gelegen in Quinta do Estremadouro - Penajóia - Lamego. In de oude kelder van het landgoed is al het werk van de wijngaard geconcentreerd. De ontvangst van druiven, vinifcatie en opslag in het oude pakhuis. In de nieuwe vleugel van het landgoed zijn ze bezig met de uitbreiding en bouwen ze een nieuwe ruimte voor opslag van flessen. Beschikbaar voor bezoek, proeven en verkoop op afspraak.


NIX18 NIET ROKEN -NIET DRINKEN

IM-PORT.nl biedt producten met alcohol aan. Wanneer u verder gaat verklaart u minimaal 18 jaar oud te zijn.

Daarnaast bevat deze site cookies Lees meer over uw privacy.