Levertijden en kosten
Wij doen ons best de bestelling zo spoedig en zorgvuldig mogelijk bij u af te leveren. Indien de bestelde producten bij ons voorradig zijn en uw bestelling voor 18:00 uur bij ons binnen is, ontvangt u deze doorgaans de volgende dag. Bij de verzending ontvangt u een track & trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Omdat een goede levering bij een webshop de hoogste prioriteit heeft, willen we ook hierbij de beste ervaring bieden. Zo leveren we al (vanaf € 60,00 gratis) via PostNL in heel Nederland. PostNL kan overdag en 's avonds leveren, maar levert niet op zondag en maandag.
 
PostNL Checkout  We bieden PostNL checkout, waarbij u zelf de dag, plaats en het tijdvak van bezorging kiest. De extra kosten nemen wij in alle gevallen voor onze rekening, ook bij kleine orders. Dus: nooit meer thuisblijven voor een levering of niet-thuis-briefjes in de brievenbus.

Wij leveren overigens nooit bij buren en er moet door een meerderjarige getekend worden voor ontvangst.

Kosten levering (bestellingen onder € 60,00, anders gratis verzending):
Brievenbuspakketje € 4,50
0 KG tot 1 KG € 6,50
1 KG tot 5 KG € 8,50
5 KG tot 9 KG € 9,50
Vanaf 9 KG € 12,00
       
België of Duitsland to 15 kg € 17,00
Overig Europa tot 15 kg € 22,00
Het gewicht van de flessen staat op de detailweergave van elk product. Het correcte bedrag wordt automatisch in uw winkelwagen getoond.

Rembours
Wanneer u achteraf wilt betalen bij levering, brengen we extra kosten in rekening.
Extra kosten Rembours € 8,50.

De optie Afleveren op gepland bezoek/afspraak is er voor wanneer we u tegen gaan komen, bijvoorbeeld op een portproeverij of een andere afspraak. Natuurlijk zijn er dan geen verzendkosten.

Levering buiten Nederland
Omdat de kosten van het verzenden naar het buitenland hoger zijn, zijn we wel genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen. De hoogte van de kosten wordt in het win kelwagentje berekent. Deze verzendingen zijn altijd met track&trace.
 
NIX18 NIET ROKEN -NIET DRINKEN

IM-PORT.nl biedt producten met alcohol aan. Wanneer u verder gaat verklaart u minimaal 18 jaar oud te zijn.

Daarnaast bevat deze site cookies Lees meer over uw privacy.