Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.
Product toegevoegd aan jouw offerte. Ga naar de offerte pagina om jouw offerte aan te vragen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Fles van 20 cl. Churchill's staat bekend om een port met iets meer droge smaak, deze Reserve...
€ 9,50
Prijs per stuk
Op voorraad
Volle, complexe port, biedt de smaak van donkere bessen met tonen van gedroogde veenbessen en een...
€ 14,50
São Leonardo Ruby Port. De basis serie van S.Leonardo is al top!
€ 16,50
Churchill's staat bekend om een port met iets meer droge smaak, deze Reserve Ruby Port heeft wel...
Deze Ruby port is een bewijs van de toewijding van de familie Quevedo aan de biologische...
€ 17,00
Noval Black is een ruby reserve met persoonlijkheid. Niet zo zoet, sappig, vol en spicy!
€ 17,50
Hoge kwaliteit Ruby die 5 jaar heeft gerijpt op grote eikenhouten vaten.
Donkerrode kleur, bijna ondoorzichtig. Jong aroma, zeer intens en complex met tonen van zwart...
Eén van de twee signatuur ports van Graham's. De Six Grapes is één van de meest soepele "smooth"...
€ 18,00
Elegante, boeiende port , tonen van pruimenrijp fruit en vijgen. Overheerlijke port van de...
€ 19,00
Ramos Pinto Collector Reserva Ruby. Zolang de voorraad strekt in een mooie giftdoos.
€ 19,50
Dieprode Ruby gemaakt van handgeplukte biologische druiven van het droogste en beste deel van de...
€ 21,50
"Reserva" in ruby port duidt op een hogere kwaliteit en een verfijndere, complexere smaak door een zorgvuldiger productieproces en een langere rijpingsperiode. Productieproces Druivenselectie: Voor reserva port worden druiven van betere kwaliteit geselecteerd, vaak afkomstig van oudere wijnstokken of specifiek geselecteerde wijngaarden. Vinificatie: Het proces van gisting en versterking (door toevoeging van wijndistilaat) is vergelijkbaar met die van standaard ruby port, maar met extra aandacht voor detail en precisie om de beste kwaliteit te garanderen. Rijping: In tegenstelling tot standaard ruby port, die meestal slechts 2-3 jaar rijpt, wordt reserva port gedurende een langere periode van 5-7 jaar gerijpt in grote eikenhouten vaten of roestvrijstalen tanks. Deze langere rijpingstijd helpt bij het ontwikkelen van meer complexiteit en diepte in de wijn. Blending en bottelen: Na de rijping worden verschillende partijen zorgvuldig gemengd om een consistente kwaliteit te bereiken. De wijn wordt vervolgens gefilterd en gebotteld.