Retour zenden
Wilt u afzien van uw aankoop en goederen retourneren, maak dan gebruik van onderstaand formulier voor herroeping. U kunt ook het formulier downloaden en naar ons toezenden. Om het formulier te openen heeft u Adobe Reader of een compatible programma nodig.

Uw herroepingsrecht wordt beschreven in de algemene voorwaarden.


In het kort heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 8,00 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op: . We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Online retourformulier:

NIX18 NIET ROKEN -NIET DRINKEN

IM-PORT.nl biedt producten met alcohol aan. Wanneer u verder gaat verklaart u minimaal 18 jaar oud te zijn.

Daarnaast bevat deze site cookies Lees meer over uw privacy.