28 en 29 februari ontmoeting & proeverij S.Leonardo en Blackett
 


Als specialist in port en als importeur van verschillende kleinere (port)wijnhuizen is het onze missie mensen blij te verrassen met de meest unieke smaken uit de Douro.

Laat u zich ook verrassen en helpt u ons door úw klanten te verrassen?

Wij laten u graag kennismaken met portwijnen en merken waarmee u zich écht kunt onderscheiden

Nu komen twee van onze merken speciaal voor ons naar Nederland, dus we bieden u graag de kans om voor uzelf te oordelen over deze huizen, waarbij we graag het woord laten aan Rita Braga Carvalho van Quinta do Mouräo, de maker van São Leonardo port en Maria Pinto van Blackett Port.

Zij zullen u verder introduceren in de wereld van de port en in het bijzonder de parels die we ook laten proeven. Leerzaam en lekker dus!

3 momenten


Omdat dit ons eerste evenement is waarbij we ons niet direct tot de consument, maar tot mogelijke partners richten, zouden we het op prijs stellen te horen of jullie langskomen en met hoeveel mensen. Omdat we weten hoe druk het voor u kan zijn hebben we drie momenten waarvoor u zich kunt opgeven.
 
1. Woensdag 28 februari
11:00
2. Woensdag 28 februari
14:00
3. Donderdag 29 februari
11:00

Kent u nog andere zakelijk geïnteresseerden, voelt u zich dan vrij de uitnodiging door te sturen! Vanzelfsprekend is het hele evenement zonder enige verplichting en we kunnen u voor het evenement desgewenst een prijslijst sturen. De locatie is in onze winkel aan de Van Karnebeekstraat 19 in Zwolle, makkelijk bereikbaar vanaf het station en met ruime parkeergelegenheid tegenover de winkel.
 

Blackett


Pas sinds een klein jaar in ons assortiment. Voor een relatief jong merk heeft dit bedrijf wel een lange historie. Zwaartepunt van de onderneming ligt in de Douro Superior, het warme deel van het wijngebied. Deze warmte proef je zeker terug in de port! Met de grote voorraden oude port, waarmee ze al lang de bekendere portmerken voorzien, zijn ze in staat krachtige, soepele en kruidige portwijnen neer te zetten. Want de beste voorraden bewaren ze natuurlijk voor hun eigen merk!
 
 

São Leonardo


Spreek met iedereen in deze wijnregio en ze zullen zonder uitzondering zeggen dat S.Leonardo en zeker de houtgerijpte varianten (tawny én wit) tot de allerbeste behoren. Dit merk bieden wij al vele jaren exclusief aan in Nederland en we moeten de eerste persoon nog tegenkomen die niet onder de indruk is van de mooie wijnen die de familie Braga al vele jaren maakt. Gelegen in het koelste deel van de Douro bevatten de krachtige kruidige portwijnen altijd een aangenaam zuurtje dat zorgt dat deze port nooit verveelt!

Maar zelf vertellen Maria en Rita natuurlijk veel meer. En vertellen is één, proeven zegt minstens zoveel.
Dus kom langs!

Welkom! | Bem-Vindo!
 
NIX18 NIET ROKEN -NIET DRINKEN

IM-PORT.nl biedt producten met alcohol aan. Wanneer u verder gaat verklaart u minimaal 18 jaar oud te zijn.

Daarnaast bevat deze site cookies Lees meer over uw privacy.