Negen bonbons in een mooie verpakking. Een heel nieuw product van twee Zwolse ondernemingen. Bonbonnerie Borrel is aan de slag gegaan met enkele van onze karakteristieke ports. Na (het steeds smakelijk wordende) testwerk, waren we allemaal enthousiast over drie bonbons met het beste van port in de beste chocolade!
Ruby Port Bonbon
Pure chocolade van 70% gevuld met een ganache gemaakt van Origin Madagascar Chocolade, Intense cacaosmaak, toets van frambozen, jeneverbessen, abrikoos en banaan. Gezamenlijk met een Ramos Pinto Collector Reserva Port.
White Port Bonbon
Misschien wel de meest verrassende combinatie; een droge witte port als basis voor een heerlijke bonbon. Omhulsel van melkchocolade gevuld met een ganache van witte en melkchocolade op basis van Quinta do Noval Extra Dry White Port.
Tawny Port Bonbon
In een omhulsel van melk chocolade (34%), zit een ganache gemaakt van Origin Arriba Chocolade, intense cacaokern en geroosterde toetsen, rijke romige en zoete karamelaroma's met verfrissende, fruitige nuances, uiteraard als basis de Quinta do Noval 10 year old Tawny Port.